Va asteptam la Denta | 15-17 noiembrie 2018 | Romexpo

Bun găsit!

Ne bucurăm nespus să fim prezenți și în acest an la expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, Denta 2018. Vă așteptăm între 15 și 17 noiembrie la Romexpo să ne cunoaștem, să ne revedem și să discutăm.

Pentru ediția din acest an avem instrumente pentru medicina dentară produse în Germania, de către Jakobi Dental. Instrumentele sunt foarte fiabile, ergonomice și de încredere. Feedbackul doctorilor care au utilizat deja instrumentele este foarte bun și acest lucru ne face să fim încrezători că inclusiv dumneavoastră vă puteți bucura de beneficiile utilizării zilnice a unor instrumente de calitate. Mai mult decât atât, în cadrul expoziției beneficiați de oferte pentru o serie de produse selectate: reduceri de preț sau produse pe care le primiți gratuit. Vizitați-ne la stand, spuneți-ne care sunt instrumentele de care aveți nevoie, iar noi vă vom da toate detaliile necesare.

jakobi-instrumentar-dentar-lant-dental

La capitolul automatizarea fluxurilor în cabinet pentru segmentul spălare-dezinfectare-sterilizare avem pregătite o serie de oferte pentru mașini de spălat și dezinfectat instrumentar, sterilizator rapid și sistem automat de lubrifiere a pieselor de mână. În plus, avem soluții și șervețele dezinfectante care nu conțin alcool și care vă protejează sănătatea. Toate echipamentele și accesoriile sunt produse de către compania canadiană SciCan, iar fiabilitatea lor este testată și dovedită în timp. Special pentru Denta avem oferte speciale. Întrebați-ne la stand și urmăriți demonstrații live ale eficienței produselor.

scican-autoclav-rapid-lant-dental

În special pentru chirurgi, avem disponibile bonescrapere Meta. Recoltatoarele de os autolog sunt prima opțiune a chirurgilor atunci când vor să folosească osul pacientului – standardul de aur în chirurgia intra-orală. La stand vom avea demonstrații live cu modalitatea de utilizare și puteți pleca acasă cu o ofertă foarte bună de preț, ca să vă bucurați și mai mult de recoltatoarele de os.

recoltator-de-os-meta-lant-dental

Nu în ultimul rând, avem în stand disponibile fire de sutură care să satisfacă orice necesitate: avem fire resorbabile și fire neresorbabile, inclusiv din PTFE. Puteți testa în stand firele din teflon, polipropilenă, poliamidă, poliester, mătase sau pe cele din acid poliglicolic, acid poliglactinic 910, poli (p-dioxanonă), acid poliglicolic-caprolactonă (PGCL). Avem în stand portace și model pe care puteți sutura, face nod și testa rezistența nodului, penetrarea acului etc. Și pentru cutiile cu fire de sutură, indiferent de model, puteți beneficia de o ofertă avantajoasă în stand.

Fire-de-sutura-medipac-lant-dental
Acestea, dar și multe alte soluții pentru clinicile și cabinetele dentare vor fi expuse în standul nostru de la Romexpo. Vă așteptăm să ne vizitați, să testați produsele și să le încercați.

Ne vedem la Denta!

Cu respect,
Nick Lefter | Sales Manager
nick.lefter@lantdental.ro
+40 749 850 171